Noedelbowl met meergranenvisburger
Noedelbowl met meergranenvisburger

Noedelbowl met meergranenvisburger

met zoet-pittige chilisaus, pinda's en koriander

Limoenen zitten boordevol vitamine C, wat de immuniteit stimuleert en de huid gezond houdt. Een eenvoudige manier om je dagelijkse vitamine C binnen te krijgen!

Tags:
Calorie Smart
Allergens:
Fish
Wheat
Spelt
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Multigrain fish burger

(Contains Fish, Wheat, Spelt)

100 g

Rainbow slaw mix

100 g

Fresh udon noodles

(Contains Wheat)

½ piece

Lime

1 piece

Little gem

5 g

Fresh coriander & mint

(May be present Celery)

1 sachet(s)

Sweet chili sauce

10 g

Unsalted peanuts

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

5 milliliters

Fish sauce

(Contains Fish)

Not included in your delivery

½ tablespoon

White wine vinegar

1 teaspoon

Sugar

½ tablespoon

[Plant-based] butter

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2288 kJ
Calories547 kcal
Fat15.4 g
Saturated Fat5.3 g
Carbohydrate73.7 g
Sugar17.4 g
Dietary Fiber8.3 g
Protein26.8 g
Salt3.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Large Salad Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Snijd de limoen in 4 partjes.
  • Snijd de sla grof.
  • Snijd de verse kruiden fijn.
Burger bakken
2
  • Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. 
  • Leg zodra de roomboter goed heet is, de visburger in de koekenpan. Bak de visburger 3 minuten per kant, of tot de korst goudbruin is. 
  • Haal de visburger uit de koekenpan en bewaar apart. 
Bakken
3
  • Voeg de noedels en zoet-pittige chilisaus toe aan dezelfde koekenpan en bak 2 - 3 minuten, of tot de noedels gaar zijn.
  • Voeg de noedels toe aan een grote saladekom en voeg de wittewijnazijn en suiker toe. Meng goed.
  • Voeg de sla, koolmix, vissaus (let op: zout! Gebruik naar smaak) en de verse kruiden toe. Roer goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Snijd de visburgers in reepjes. 
  • Verdeel de noedelsalade over diepe borden. Leg de visburger erop.
  • Bestrooi met de pinda's en serveer met 1 limoenpartje per persoon.