Noedels met kipgehakt en Aziatische saus
Noedels met kipgehakt en Aziatische saus

Noedels met kipgehakt en Aziatische saus

met courgette, wortel en cashewnootjes

Weet jij waarom de cashew technisch gezien geen noot is? Het juiste antwoord vind je op de receptkaart!

Door beperkingen in de leveringen is de paprika in dit recept vervangen door wortel.

Allergens:
Gluten
Soy
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Knoflookteen

1 cm

Verse gember

½ unit

Courgette

½ unit

Wortel

¼ unit

Rode peper

110 g

Kipgehakt met Indonesische kruiden

1 sachet(s)

Zoete Aziatische saus

(Contains Gluten, Soy)

10 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

50 g

Noedels

(Contains Gluten)

10 g

Cashewstukjes

(Contains Tree nuts May be present Peanuts, Sesame)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Calories609 kcal
Energy (kJ)2547 kJ
Fat21 g
Saturated Fat4 g
Carbohydrate68 g
Sugar24 g
Dietary Fiber6 g
Protein34 g
Salt4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grater
Pan with Lid
Wok or sautépan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Pers de knoflook of snijd fijn. Rasp de gember met een fijne rasp. Snijd de courgette in dunne halve plakken. Snijd de wortel in dunne plakken. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn.

Bakken
2

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Verhit de zonnebloemolie in een wok of hapjespan op middelhoog vuur. Bak het kipgehakt 2 minuten. Voeg de knoflook, rode peper, courgette en peen toe en bak 6 - 8 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de zoete Aziatische saus, gember en de sojasaus toe en meng goed.

Noedels koken
3

Kook ondertussen de noedels, afgedekt, 3 - 4 minuten in de pan met deksel. Roer de noedels een paar keer goed door tijdens het koken. Giet daarna af en voeg de noedels toe aan de wok of hapjespan. Meng de noedels, groenten en het kipgehakt goed door elkaar en verhit nog 1 minuut op hoog vuur.

Serveren
4

Verdeel de noedels over de borden. Garneer met de cashewstukjes.