Noedelsoep met Japans gemarineerde kipfilet
Noedelsoep met Japans gemarineerde kipfilet

Noedelsoep met Japans gemarineerde kipfilet

met kastanjechampignons en paksoi

De Japans gemarineerde kipfiletreepjes in dit recept barsten van de smaken! Cayenne, anijs, kruidnagel... Proef jij ze allemaal terug?

Allergens:
Gluten
Soy

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 cm

Verse gember

¼ unit

Rode peper

125 g

Kastanjechampignons

½ unit

Paksoi

100 g

Japans gemarineerde kipfiletreepjes

100 g

Verse udonnoedels

(Contains Gluten)

5 milliliters

Sojasaus

(Contains Gluten, Soy)

Not included in your delivery

500 milliliters

Kippenbouillon

2 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2088 kJ
Calories499 kcal
Fat27 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate34 g
Sugar3 g
Dietary Fiber3 g
Protein28 g
Salt7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Peeler or Cheese Slicer
Soup pan with lid

Cooking Steps

Bouillon bereiden
1

Bereid de kippenbouillon.

Snijden
2

Rasp de gember of schil en snijd fijn. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. Snijd de kastanjechampignons in plakken. Verwijder de steelaanzet van de paksoi en snijd de paksoi grof.

Bakken
3

Verhit de zonnebloemolie in een wok of soeppan met deksel en fruit de gember en de rode peper 2 – 3 minuten op middellaag vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de kastanjechampignons en de paksoi toe en bak nog 2 minuten.

Soep koken
4

Voeg de bouillon toe aan de wok of soeppan en laat 6 minuten, afgedekt, zachtjes koken. Voeg na 3 minuten de udonnoedels toe.

Op smaak brengen
5

Voeg 1 tl sojasaus per persoon toe aan de soep en breng verder op smaak met peper en eventueel extra sojasaus.

Serveren
6

Verdeel de soep over de soepkommen.