Noedels met veggie rundvleesstukjes en hoisinsaus
Noedels met veggie rundvleesstukjes en hoisinsaus

Noedels met veggie rundvleesstukjes en hoisinsaus

met gemengde groenten en pikante honingpinda's

Receptontwikkelaar Chiara: "Dit noedelgerecht is geïnspireerd op de 'Swicy' trend waarbij zoet met pittig gecombineerd wordt. De hoisin, honing, sambal en pikante honingpinda's in dit recept omarmen deze trend en geven veel smaak aan het gerecht."

Tags:
Veggie
Calorie Smart
Allergens:
Wheat
Soy
Sesame
Peanuts
Barley
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

50 g

Mie noodles

(Contains Wheat)

25 g

Hoisin sauce

(Contains Soy, Wheat, Sesame)

5 milliliters

Sesame oil

(Contains Sesame)

10 g

Hot honey peanuts

(Contains Peanuts May be present Sesame, Tree nuts)

5 g

Ginger paste

1 piece

Garlic

80 g

Vegetarian beef-style pieces

(Contains Soy, Wheat, Barley, Egg)

200 g

Vegetable mix with cabbage

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Honey [or plant-based alternative]

½ tablespoon

[Reduced salt] soy sauce

1 tablespoon

Sunflower oil

1 tablespoon

Flour

to taste

Sambal

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2827 kJ
Calories676 kcal
Fat28.2 g
Saturated Fat4.1 g
Carbohydrate71.3 g
Sugar22.6 g
Dietary Fiber7.5 g
Protein30 g
Salt3.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Deep Plate
Pan
Paper Towel
Tall-Sided Pan
Wok

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan. Kook de noedels 4 - 5 minuten, of tot ze al dente zijn. Giet af en spoel af onder koud water.
  • Voeg de bloem toe aan een diep bord.
  • Dep de vegetarische rundvleesstukjes droog met keukenpapier.
  • Breng op smaak met peper en zout en wentel door de bloem (zie Tip).

Tip: Doe dit vlak voor het bakken zodat de vegetarische rundvleesstukjes krokant wordt.

Knoflook snijden
2
  • Verhit de helft van de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de vegetarische rundvleesstukjes 3 - 4 minuten.
  • Voeg de helft van de hoisinsaus toe en zet het vuur lager.
  • Roerbak 1 minuut, zodat de vegetarische rundvleesstukjes bedekt zijn met de saus.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
Noedels roerbakken
3
  • Verhit de overige zonnebloemolie in een wok op middelhoog vuur. Roerbak de groentemix met de gemberpuree en de knoflook 4 - 6 minuten.
  • Voeg de noedels en de overige hoisinsaus toe aan de wok.
  • Voeg sambal naar smaak toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg dan de sojasaus en honing toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Hak de honingpinda’s grof.
  • Serveer de roerbak over de borden en garneer met de honingpinda’s.
  • Besprenkel met de sesamolie.