Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4
Ei
(Contains Egg)
2
Biologisch bruin rozenbroodje
(Contains Gluten, Barley, Wheat May be present Egg, Mustard, Lupin, Gluten, Milk, Sesame, Soy)
3
Verse bieslook
(May be present Celery)
1
Avocado
Melk
(Contains Milk)
1
Olijfolie
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.
Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.
Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.
Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.