Omelet met avocado
Omelet met avocado

Omelet met avocado

Met een bruin rozenbroodje

Goedemorgen!

Allergens:
Egg
Gluten
Barley
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4

Ei

(Contains Egg)

2

Biologisch bruin rozenbroodje

(Contains Gluten, Barley, Wheat May be present Egg, Mustard, Lupin, Gluten, Milk, Sesame, Soy)

3

Verse bieslook

(May be present Celery)

1

Avocado

Not included in your delivery

Melk

(Contains Milk)

1

Olijfolie

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2385 kJ
Calories570 kcal
Fat34 g
Saturated Fat6.2 g
Carbohydrate43 g
Sugar2.8 g
Dietary Fiber5 g
Protein21 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd of knip de bieslook fijn en voeg toe aan het eimengsel.

2

Bak de rozenbroodjes 8 min in de oven.

3

Schil ondertussen de avocado, verwijder de pit en snijd in plakken.

4

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak 2 omeletten.

5

Verdeel de omelettenover de borden en beleg met avocado. Serveer het broodje bij de omelet.