The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Banaan
2 unit
Ei
(Contains Egg)
25 g
Walnoten
(Contains Tree nuts May be present Tree nuts, Peanuts, Sesame)
50 g
Havermout
(Contains Gluten)
20 g
Gele rozijnen
(Contains Sulphites)
2 teaspoon
Gemalen kaneel
10 g
Lijnzaad
(May be present Soy, Tree nuts, Sesame, Gluten, Peanuts)
1 unit
Honing
pinch
Zout
Verwarm de oven voor op 170 graden
Prak de bananen in een kom. Voeg de eieren toe en mix met een garde of mixer in ongeveer 1 minuut tot een luchtig beslag.
Verkruimel vervolgens de walnoten. Voeg de walnoten, havermout, rozijnen, kaneel, lijnzaad, de helft van de honing en een snufje zout toe aan het beslag en roer door.
Schenk het beslag in een kleine ovenschaal of cakevorm met bakpapier en bak de ontbijtcake in 25 - 30 minuten goudbruin in de oven. Test of de ontbijtcake gaar is door er met een satéprikker in te prikken. Als deze er droog uitkomt dan is de ontbijtcake gaar. Haal de cake uit de vorm en besprenkel met de overige honing.
TIP: