Zalm behoort tot de vette vissoorten - deze zijn hoog in goede vetzuren en beschermen daardoor tegen hart- en vaatziekten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
65 g
Mushrooms
10 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
1 piece
Salmon fillet
(Contains Fish)
75 g
Giant couscous
(Contains Wheat May be present Egg, Mustard, Soy, Lupin)
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
5 g
Ginger paste
½ piece
Courgette
¼ bunch
Scallions
1 tablespoon
Brown sugar
1 tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Heb je langer de tijd? Laat de zalm dan langer marineren zodat hij nog meer van de smaken opneemt.
Weetje: Door de zalm is dit gerecht rijk aan omega 3-vetzuren en vitamine D. Omega 3-vetzuren zijn goed voor je hart en bloedvaten en vitamine D helpt bij de opname van calcium voor sterke botten.
Tip: Wil je meer saus? Voeg dan een scheutje water toe aan de pan met marinade.