Bleekselderij heeft een zachte smaak en je kunt zowel de stengel als het blad gebruiken voor het kruiden van soep of bouillon. Je kunt bleekselderij ook goed rauw eten, bijvoorbeeld als hapje met een dipsaus!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Onion
½ piece
Carrot
100 g
Seasoned minced meat blend
(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)
10 milliliters
Worcestershire sauce
(Contains Gluten, Barley, Mustard, Soy)
⅓ sachet(s)
BBQ spice rub
⅓ roll(s)
Puff pastry
(Contains Wheat May be present Milk)
1 stalk
Celery
(Contains Celery)
1 piece
Tomato
50 milliliters
Low sodium beef stock
½ tablespoon
[Plant-based] butter
to taste
Salt and pepper
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.