Overnight Oats

Overnight Oats

Op 3 manieren

Allergens:
Oats
Milk
Walnuts
Pistachios

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

400 g

Oats

(Contains Oats May be present Gluten, Tree nuts, Peanuts, Sesame)

20 g

Chia seeds

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

150 g

Greek yogurt

(Contains Milk)

2 piece

Carrot

3 teaspoon

Ground cinnamon

40 g

Raisins

(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

20 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

125 g

Raspberries

20 g

Pistachio nuts

(Contains Pistachios May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

2 piece

Kiwi

30 g

Desiccated coconut

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

1 piece

Lime

Not included in your delivery

to taste

Honey [or plant-based alternative]

½ teaspoon

Salt

Nutrition Values

Energy (kJ)5437 kJ
Calories1299 kcal
Fat46.5 g
Saturated Fat17.3 g
Carbohydrate167.1 g
Sugar40.7 g
Dietary Fiber27.2 g
Protein38.2 g
Salt1.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Grater
Zester

Cooking Steps

1
  • Meng in een kom de havermout met de melk, yoghurt, chiazaad en een snufje zout.
  • Dek de kom af met plasticfolie en zet 6 - 8 uur weg in de koelkast.
2
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over twee kommen. 
  • Rasp de wortel met een grove rasp. Meng 2/3 van de geraspte wortel, de rozijnen en een snufje kaneel door de havermout. 
  • Houd je van een zoet ontbijt? Voeg dan wat honing toe naar smaak.
  • Garneer de overnight oats met de overige wortel en walnootstukjes. 
3
  • Verdeel de helft van de frambozen over twee kommen. Prak de frambozen met een vork tot een puree.
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over de twee kommen. Meng goed met de frambozenpuree.
  • Houd je van een zoet ontbijt? Voeg dan wat honing toe naar smaak.
  • Garneer de overnight oats met de pistachenoten en overige frambozen.
4
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over de twee kommen.
  • Rasp de schil van de limoen. Halveer de limoen en pers uit boven een kleine kom.
  • Voeg 1 el limoensap per persoon toe aan de havermout. Voeg ook 2/3 van de kokosrasp toe en meng goed. 
  • Snijd de kiwi in plakjes en garneer de overnight oats met de overige kokosrasp, kiwi en limoenrasp naar smaak.