Pasta met kipgehakt en verse basilicum
Pasta met kipgehakt en verse basilicum

Pasta met kipgehakt en verse basilicum

Lekker: het kipgehakt hebben wij alvast voorgekruid met Italiaanse kruiden zoals tijm, rozemarijn en oregano.

Allergens:
Gluten
Milk
Celery

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

⅓ unit

Venkel

150 g

Rode cherrytomaten

90 g

Fusilli

(Contains Gluten May be present Lupin, Soy, Egg, Mustard)

110 g

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

3 tablespoon

Kookroom

(Contains Milk)

4 leaves

Vers basilicum

(Contains Celery)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories709 kcal
Energy (kJ)2966 kJ
Fat28 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate73 g
Sugar0 g
Dietary Fiber12 g
Protein36 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Snijd de venkel in kwarten en verwijder de harde kern.
2

Snipper de ui. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd klein. Halveer de cherrytomaten.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de ui toe.
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en rul het kipgehakt op middelhoog vuur 3 minuten. Voeg de ui toe en bak 2 minuten. Voeg de venkel toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 5 minuten.

Voeg de kookroom en de cherrytomaten toe en roer goed door
5

Voeg de kookroom en cherrytomaten toe aan de wok of hapjespan en roer goed door. Voeg de fusilli toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

Verdeel de pasta over de borden. Scheur de basilicum klein en strooi over het gerecht.
6

Verdeel de pasta over de borden. Scheur de basilicum klein en garneer hiermee het gerecht.