Lekker: het kipgehakt hebben wij alvast voorgekruid met Italiaanse kruiden zoals tijm, rozemarijn en oregano.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Ui
⅓ unit
Venkel
150 g
Rode cherrytomaten
90 g
Fusilli
(Contains Gluten May be present Lupin, Soy, Egg, Mustard)
110 g
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
3 tablespoon
Kookroom
(Contains Milk)
4 leaves
Vers basilicum
(Contains Celery)
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.
Snipper de ui. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd klein. Halveer de cherrytomaten.
Kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en rul het kipgehakt op middelhoog vuur 3 minuten. Voeg de ui toe en bak 2 minuten. Voeg de venkel toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 5 minuten.
Voeg de kookroom en cherrytomaten toe aan de wok of hapjespan en roer goed door. Voeg de fusilli toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.
Verdeel de pasta over de borden. Scheur de basilicum klein en garneer hiermee het gerecht.