Pastasalade met groene pesto, tomaten en feta
Pastasalade met groene pesto, tomaten en feta

Pastasalade met groene pesto, tomaten en feta

Smaakvolle ingrediënten zijn samengevoegd in een supersnel gerecht

Dit kleurrijke gerecht leent zich perfect voor een warme lentavond. Je kunt deze salade heel gemakkelijk van tevoren maken en meenemen naar buiten. Waan je in het zuiden van Europa door de zoete tomaten, de Italiaanse pesto en de Griekse feta. Wil je het gerecht wat extra pit geven? Voeg dan wat meer lenteui toe!

Allergens:
Gluten
Milk
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

90 g

Fusilli

(Contains Gluten May be present Lupin, Soy, Egg, Mustard)

150 g

Triotomaten

1 unit

Bosui

40 g

Rucola

(May be present Celery)

50 g

Feta

(Contains Milk)

40 g

Groene pesto

(Contains Milk, Tree nuts)

Not included in your delivery

1 teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)2636 kJ
Calories630 kcal
Fat26 g
Saturated Fat7 g
Carbohydrate69 g
Sugar0 g
Dietary Fiber11 g
Protein25 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Lid
Pan
Bowl

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli integrale en kook de fusilli, afgedekt, 10 minuten. Giet daarna af en spoel onder koud water.

Snijd de lenteui in fijne dingen
2

Snijd ondertussen de triotomaten doormidden. Snijd de lenteui in fijne ringen en meng beide in een saladekom. Scheur de rucola klein en voeg toe aan de saladekom.

Verkruimel de feta
3

Verkruimel het grootste deel van de feta in de saladekom.

Meng alles goed
4

Voeg de fusilli en groene pesto toe aan de groenten, meng alles goed en breng op smaak met zwarte balsamicoazijn, peper en zout.

Garneer met feta
5

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de achtergehouden feta.