Pastei met gekruid gehakt
Pastei met gekruid gehakt

Pastei met gekruid gehakt

met aardappelpuree en gebakken broccoli en mais

Nieuw product in de box! De pastei is gevuld met gekruid rundergehakt en extra op smaak gebracht met een vleugje rozemarijn.

Allergens:
Egg
Gluten
Lupine
Mustard
Celery
Fish
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Kruimige aardappelen

1 unit

Pastei met rundergehakt

(Contains Egg, Gluten, Lupine, Mustard, Celery, Fish May be present Tree nuts, Tree nuts, Gluten, Peanuts, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)

125 g

Broccoli

½ unit

Knoflookteen

½ can

Maïs in blik

Not included in your delivery

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

1 teaspoon

Mosterd

Melk

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2996 kJ
Calories716 kcal
Fat33 g
Saturated Fat20 g
Carbohydrate78 g
Sugar11 g
Dietary Fiber7 g
Protein17 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Sautépan or large frying pan

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden.Breng 2 pannen met ruim water en een snuf zout aan de kook voor de aardappelen en de broccoli. Schil de aardappelen of was ze grondig en snijd in grove stukken. Kook de aardappelen, afgedekt, 12 - 15 minuten. Giet daarna af en laat uitstomen zonder deksel. Bak de pastei met rundergehakt 15 minuten in de oven.

Broccoli bereiden
2

Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes.Kook de broccoli, afgedekt, 4 - 6 minuten. Giet daarna af en spoel onder koud water. Pers de knoflook of snijd fijn.

Groenten bakken
3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan of grote koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de knoflook en de mais 2 - 3 minuten. Voeg de broccoli toe en bak nog 3 - 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout.Stamp de aardappelen tot een grove puree. Voeg 1/2 el roomboter per persoon en een scheutje melk of kookvocht toe om het smeuïg te maken. Voeg vervolgens 1 tl mosterd per persoon toe en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de pasteitjes met gekruid gehakt over de borden. Serveer met de puree en met de gebakken broccoli en mais.