Nieuw product in de box! De pastei is gevuld met gekruid rundergehakt en extra op smaak gebracht met een vleugje rozemarijn.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
200 g
Kruimige aardappelen
1 unit
Pastei met rundergehakt
(Contains Egg, Gluten, Lupine, Mustard, Celery, Fish May be present Tree nuts, Tree nuts, Gluten, Peanuts, Tree nuts, Sesame, Milk, Soy)
125 g
Broccoli
½ unit
Knoflookteen
½ can
Maïs in blik
1 tablespoon
Roomboter
(Contains Milk)
1 teaspoon
Mosterd
Melk
(Contains Milk)
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.Breng 2 pannen met ruim water en een snuf zout aan de kook voor de aardappelen en de broccoli. Schil de aardappelen of was ze grondig en snijd in grove stukken. Kook de aardappelen, afgedekt, 12 - 15 minuten. Giet daarna af en laat uitstomen zonder deksel. Bak de pastei met rundergehakt 15 minuten in de oven.
Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes.Kook de broccoli, afgedekt, 4 - 6 minuten. Giet daarna af en spoel onder koud water. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan of grote koekenpan op middelhoog vuur. Roerbak de knoflook en de mais 2 - 3 minuten. Voeg de broccoli toe en bak nog 3 - 4 minuten. Breng op smaak met peper en zout.Stamp de aardappelen tot een grove puree. Voeg 1/2 el roomboter per persoon en een scheutje melk of kookvocht toe om het smeuïg te maken. Voeg vervolgens 1 tl mosterd per persoon toe en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de pasteitjes met gekruid gehakt over de borden. Serveer met de puree en met de gebakken broccoli en mais.