Deze pasta zit vol smaakmakers zoals semi-gedroogde tomaatjes, basilicum en rucola. Je zet dit heerlijke gerecht al binnen 20 minuten op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Onion
½ piece
Garlic
½ piece
Eggplant
30 g
Sundried tomatoes
90 g
Penne
(Contains Wheat May be present Mustard, Soy)
50 g
Cooking cream
(Contains Milk)
5 g
Fresh basil
(May be present Celery)
20 g
Arugula
½ piece
Parmigiano Reggiano DOP
(Contains Milk)
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
½ tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Flour
60 milliliters
Low sodium vegetable stock
1.5 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Is het lastig om een kleine hoeveelheid bouillon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer, of bewaren voor een klein lunchsoepje de volgende dag.
Weetje: Wist je dat minder vlees eten voordelen heeft voor je gezondheid? Het draagt bijvoorbeeld bij aan een lager risico op hart- en vaatziekten.