Pitabrood komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en wordt al duizenden jaren gebakken. Het unieke luchtdichte zakje ontstaat tijdens het bakken, waardoor het perfect is om te vullen met heerlijke smaken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
100 g
Chicken thigh strips with kebab spices
15 milliliters
Honey-ginger dressing
(Contains Mustard)
1 piece
Little gem
50 g
Rainbow slaw mix
2 piece
Pita bread
(Contains Wheat)
10 g
Salted peanuts
(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
25 g
Edamame
(Contains Soy)
½ tablespoon
Sugar
1 tablespoon
White wine vinegar
½ tablespoon
Sunflower oil
1.5 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt and pepper
Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de pita's in te verwarmen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze in een broodrooster op te warmen.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.