Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden, waardoor je deze curry al binnen 15 minuten op tafel zet!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Jasmine rice
½ piece
Bell pepper
90 milliliters
Coconut milk
5 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ sachet(s)
African-inspired spice mix
½ can
Tinned cherry tomatoes
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
25 g
Chopped onion
½ sachet(s)
Yellow curry spices
1 piece
Garlic
¼ piece
Red chili pepper
5 g
Ginger paste
100 g
Chicken thigh strips with kebab spices
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
¾ tablespoon
Sunflower oil
½ teaspoon
Sugar
to taste
Salt and pepper
Tip: Wil je tijd besparen? Gebruik dan een waterkoker om snel kokend water te hebben.
Tip: Houd je van extra pittig en heb je sambal in huis? Voeg dit dan naar smaak aan de curry toe.
Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? In totaal bevat dit gerecht meer dan 300 gram groente, en dat voor een maaltijd die in 15 minuten op tafel staat.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.