Pizzette in 3 smaken

Pizzette in 3 smaken

Caprese, Funghi en Coppa di Parma | +/-15 stuks

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time10 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

25 g

Passata

1 piece

Garlic

0.13 sachet(s)

Italian seasoning

0.13 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

1.3 g

Fresh basil

65 g

Mushrooms

½ piece

Red onion

3.25 g

Grated Italian cheese

(Contains Milk)

5.2 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

Nutrition Values

Energy (kJ)261 kJ
Calories62 kcal
Fat3.7 g
Saturated Fat1.5 g
Carbohydrate3.4 g
Sugar1.9 g
Dietary Fiber1.1 g
Protein3.4 g
Salt0.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Rolling Pin

Cooking Steps

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Pers de knoflook of snijd fijn en meng in een kleine kom met de passata en de Italiaanse kruiden.
  • Snijd de rode ui in dunne ringen en de champignons in dunne plakjes.
  • Scheur de mozzarella in stukken en snijd de basilicum fijn.
2
  • Rol het pizzadeeg uit over een bakplaat met bakpapier.
  • Gebruik de bovenkant van een waterglas (zie Tip) en druk of snijd ongeveer 15 kleine rondjes uit het pizzadeeg.
  • Maak van het overige deel een bolletje en rol het pizzadeeg uit met een deegroller. Probeer hier nog een rondje uit te snijden.

Tip: Heb je een ronde steekring? Gebruik deze dan om de rondjes mee uit te snijden.

3
  • Besmeer alle pizzettes met 1 el tomatensaus.
  • Voor de Caprese: Beleg met de helft van de mozzarella en besprenkel vervolgens met de pesto.
  • Voor de Coppa di Parma: Beleg met de andere helft van de mozzarella.
  • Voor de Funghi: Beleg met de champignons, rode ui en bestrooi met de geraspte kaas.



4
  • Bak de pizzettes 8 - 10 minuten in de oven.
  • Voor de Coppa di Parma: garneer met de Coppa di Parma.
  • Garneer alle pizzettes met vers basilicum en de Parmigiano reggianovlokken.
  • Serveer de pizzettes warm.