Waar heeft rucola 5x meer van dan veel andere groenten? a) calcium, b) vitamine A of c) ijzer Het juiste antwoord vind je op de receptkaart!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Rode ui
170 g
Champignons
2 unit
Volkoren platbrood
(Contains Gluten)
50 g
Groene pesto
(Contains Milk, Tree nuts)
60 g
Mozzarella
(Contains Milk)
20 g
Rucola
(May be present Celery)
½ tablespoon
Olijfolie
¼ tablespoon
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de rode ui in halve ringen. Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons en rode ui 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de groene pesto. Verdeel de champignons en rode ui over de platbroden en scheur de mozzarella erboven klein.
Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 9 minuten in de oven. Meng de rucola in een kom met extra vierge olijfolie, peper en zout.
Verdeel de platbroodpizza's over de borden. Garneer met de rucola.