De taco vindt zijn oorsprong in de Mexicaanse mijnen en dankt zijn naam aan een velletje papier met dynamiet ertussen. Ook deze taco zorgt voor een (smaak)explosie!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Cod fillet
(Contains Fish)
25 g
Hoisin sauce
(Contains Soy, Wheat, Sesame)
½ unit
Onion
3 unit
Mini tortillas
(Contains Wheat)
½ unit
Carrot
½ unit
[Persian] cucumber
¼ unit
Red chili pepper
15 g
Crispy fried onions
(Contains Wheat May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)
5 g
Fresh coriander
(May be present Celery)
1 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
¾ tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Olive oil
½ teaspoon
[Reduced salt] soy sauce
to taste
Extra virgin olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Je verwarmt de oven voor de tortilla's. Je kunt ook een koekenpan gebruiken.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.