.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
125 g
Sperziebonen
140 g
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
(Contains Gluten, Egg, Milk)
50 g
Peultjes
½ unit
Knoflookteen
1 unit
Sjalot
¼ unit
Citroen
5 g
Pompoenpitten
(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)
12.5 g
Geraspte oude kaas
(Contains Milk)
1.5 tablespoon
Roomboter
(Contains Milk)
to taste
Peper en zout
• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen. • Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.
• Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel. • Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen.
• Verhit de roomboter in een hapjespan of een grote koekenpan. Fruit de knoflook en sjalot 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. • Verhit een andere koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. • Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
• Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon. • Verdeel de ravioli met sperziebonen en peultjes over de borden en garneer met de oude kaas en pompoenpitten.