Ravioli uit de oven met tomatensaus en mozzarella

Ravioli uit de oven met tomatensaus en mozzarella

Met wortel en Siciliaanse kruiden

Tags:
Veggie
Allergens:
Milk
Egg
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time40 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

140 g

Ravioli with cauliflower & beurre noisette

(Contains Milk, Egg, Wheat)

100 g

Passata

½ bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

½ sachet(s)

Sicilian-style herb mix

½ piece

Carrot

5 g

Fresh basil

½ piece

Onion

½ piece

Garlic

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Balsamic vinegar

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

Nutrition Values

Energy (kJ)2566 kJ
Calories613 kcal
Fat26.4 g
Saturated Fat13.7 g
Carbohydrate64.2 g
Sugar17 g
Dietary Fiber10.3 g
Protein25.6 g
Salt2.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Oven Dish

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de wortel in blokjes.

2

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en fruit de ui, wortel en knoflook 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de Siciliaanse kruidenmix toe, bak 1 minuut mee.

3

Blus af met 1/2 el zwarte balsamico azijn per persoon en voeg de passata toe. Breng op smaak met peper en zout, meng goed door en laat nog 3 - 5 minuten zachtjes pruttelen.

4

Kook de ravioli, afgedekt, 4 - 6 minuten in de bouillon. Giet af en spoel voorzichtig met koud water zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Scheur ondertussen de mozzarella in stukjes. Snijd het basilicum grof.

5

Voeg de pasta toe aan de tomatensaus en meng voorzichtig door elkaar. Schenk het geheel in een ovenschaal en bestrooi met de mozzarella. Bak 10 - 12 minuten in de oven of totdat de kaas gesmolten en goudbruin kleurt.

6

Verdeel de ravioli over de borden en garneer met het basilicum.