De victoriabaars - max. 2 meter - is een van de grootste zoetwatervissen te wereld. De filet in dit recept draagt een certificaat van Naturland voor duurzame ambachtelijke visserij.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
1 piece
Garlic
⅓ piece
Fennel
⅓ piece
Courgette
½ piece
Lemon
20 g
Bacon lardons
85 g
Orzo
1 piece
Nile perch fillet
⅓ sachet(s)
Dried thyme
200 milliliters
Low sodium vegetable stock
to taste
Salt and pepper
to taste
Extra virgin olive oil
1 tablespoon
[Plant-based] butter
Tip: Heb je geen haast en wil je dit gerecht een leuke draai geven? Schaaf dan de courgette in linten en bak ze mee met de victoriabaars voor een mooi eindresultaat.
Tip: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.