Roerei met tomaat
Roerei met tomaat

Roerei met tomaat

Met een rozenbroodje

Goedemorgen!

Allergens:
Egg
Milk
Gluten
Barley
Wheat

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

4 unit

Ei

(Contains Egg)

1 unit

Pruimtomaat

3 bunch

Verse bladpeterselie

(May be present Celery)

2 unit

Biologisch bruin rozenbroodje

(Contains Gluten, Barley, Wheat May be present Egg, Mustard, Lupin, Gluten, Milk, Sesame, Soy)

Not included in your delivery

drizzle

Melk

(Contains Milk)

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)1686 kJ
Calories403 kcal
Fat16 g
Saturated Fat4.3 g
Carbohydrate43 g
Sugar2.8 g
Dietary Fiber2 g
Protein20 g
Salt1.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.