Goedemorgen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Ei
(Contains Egg)
1 unit
Pruimtomaat
3 bunch
Verse bladpeterselie
(May be present Celery)
2 unit
Biologisch bruin rozenbroodje
(Contains Gluten, Barley, Wheat May be present Egg, Mustard, Lupin, Gluten, Milk, Sesame, Soy)
drizzle
Melk
(Contains Milk)
1 tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.
Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.
Verhit ondertussen een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.
Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.