Roerei met tomaat
Roerei met tomaat

Roerei met tomaat

met peterselie en een rozenbroodje

Goedemorgen!

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

4 piece

Egg

65 milliliters

Organic semi-skimmed milk

1 piece

Tomato

5 g

Fresh flat leaf parsley

2 piece

Organic wholewheat rose roll

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1194 kJ
Calories285 kcal
Fat8.1 g
Saturated Fat1.5 g
Carbohydrate43.5 g
Sugar2.7 g
Dietary Fiber3.2 g
Protein8.1 g
Salt0.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Kluts in een kom de eieren met een scheutje melk, peper en zout. Snijd de tomaat in blokjes en hak of snijd de peterselie fijn. Voeg de tomaat en peterselie toe aan het eimengsel.

3

Bak de broodjes 8 – 10 minuten in de oven.

4

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is.

5

Verdeel het roerei over de borden en serveer met het broodje.