In dit recept kruid je de portobello en de walnoten met BBQ rub en sojasaus. Dit geeft het gerecht extra veel smaak!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
15 g
Walnuts
50 g
Spinach
¼ sachet(s)
BBQ spice rub
90 g
Gigli
(Contains Wheat May be present Soy, Lupin, Egg, Mustard)
20 g
Tomato tapenade
80 g
Portobello mushroom
½ piece
Red onion
5 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
50 g
Organic crème fraîche
½ tablespoon
Olive oil
0.13 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan een waterkoker om het water te koken.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en serveer apart. Wie wil kan eventueel naar smaak een beetje toevoegen.
Tip: De walnoot is de enige noot die ALA bevat. ALA is een plantaardig omega 3-vetzuur - goed voor je hart, bloedvaten en je hersenen.