Romige linguine met broccoli
Romige linguine met broccoli

Romige linguine met broccoli

met geitenkaas, walnootstukjes en zongedroogde tomaatjes

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Allergens:
Tree nuts
Gluten
Milk
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

200 g

Broccoli

½ unit

Sjalot

1 unit

Knoflookteen

35 g

Zongedroogde tomaten

10 g

Walnootstukjes

(Contains Tree nuts May be present Peanuts, Sesame)

90 g

Linguine

(Contains Gluten May be present Soy, Mustard, Lupin, Egg)

1 teaspoon

Gedroogde oregano

2 tablespoon

Kookroom

(Contains Milk)

25 g

Geraspte belegen geitenkaas

(Contains Egg, Milk)

Not included in your delivery

75 milliliters

Groentebouillon

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3291 kJ
Calories787 kcal
Fat39 g
Saturated Fat13.9 g
Carbohydrate76 g
Sugar9.1 g
Dietary Fiber13 g
Protein27 g
Salt2.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

.
1

Bereid de bouillon. Kook ruim water in een pan met deksel voor de linguine en de broccoli. Snijd de bloem van de broccoli in roosjes en de steel in blokjes. Snipper de sjalot en pers de knoflook of snijd fijn.

.
2

Snijd de zongedroogde tomaten klein. Hak de walnootstukjes grof.Kook de linguine, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Voeg na 5 - 7 minuten de broccoli toe. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

.
3

Verhit ondertussen de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en fruit de sjalot, knoflook en gedroogde oregano 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. Voeg de bouillon en de kookroom toe en breng aan de kook. Voeg de linguine, broccoli en de helft van de geitenkaas toe en verhit nog 1 minuut. Meng er de zongedroogde tomaten door en breng op smaak met peper en zout.

.
4

Verdeel de pasta over de borden. Bestrooi met de overige geitenkaas en de walnootstukjes.