Romige orecchiette met chorizo en broccoli
Romige orecchiette met chorizo en broccoli

Romige orecchiette met chorizo en broccoli

met pecorino en grana padano

Chorizo is een Spaanse worstsoort die zijn smaak en rode kleur te danken heeft aan het ingrediënt paprikapoeder.

Allergens:
Wheat
Milk
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time20 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

40 g

Diced chorizo

90 g

Orecchiette

(Contains Wheat May be present Mustard, Soy, Lupin, Egg)

½ piece

Garlic

100 g

Broccoli

100 milliliters

Cooking cream

(Contains Milk)

20 g

Grated Pecorino DOP

(Contains Milk)

½ sachet(s)

BBQ spice rub

20 g

Grana Padano flakes DOP

(Contains Egg, Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories872 kcal
Energy (kJ)3648 kJ
Fat47.2 g
Saturated Fat24.8 g
Carbohydrate75.9 g
Sugar9.2 g
Dietary Fiber7.1 g
Protein38.4 g
Salt2.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de pasta.
  • Snijd de bloem van de broccoli in kleine roosjes en de steel in blokjes.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Kook de pasta, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Kook de laatste 4 minuten de broccoli mee. Giet daarna af en bewaar wat van het kookvocht.
Chorizo bakken
2
  • Verhit een hapjespan zonder olie op middelhoog vuur en bak de chorizo 2 - 3 minuten.
  • Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee.
Saus maken
3
  • Voeg de kookroom en BBQ rub toe.
  • Meng goed en breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • Voeg de pasta, broccoli en de helft van beide kazen toe. Meng goed door.
  • Laat nog 2 - 3 minuten sudderen, of tot de saus de gewenste dikte heeft.
Serveren
4
  • Verdeel de pasta over diepe borden.
  • Garneer met de overige kaas.