Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan
Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan

Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan

met prei, kaas en hazelnoten

.

Tags:
Veggie
Allergens:
Mustard
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 piece

Garlic

1 piece

Leek

⅓ sachet(s)

Vadouvan

(Contains Mustard)

100 milliliters

Heavy cream

(Contains Milk)

140 g

Ravioli with cauliflower & beurre noisette

10 g

Hazelnuts

25 g

Grated Italian cheese

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Olive oil

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

Nutrition Values

Calories854 kcal
Energy (kJ)3573 kJ
Fat58 g
Saturated Fat30 g
Carbohydrate55 g
Sugar11 g
Dietary Fiber8.4 g
Protein24 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Oven Dish

Cooking Steps

Snijden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Halveer de prei in de lengte en snijd in dunne halve ringen.

Saus maken
2

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en fruit de knoflook en prei 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de vadouvan toe, bak 1 minuut mee. Blus af met de slagroom en laat, afgedekt 8 - 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

Ravioli koken
3

Kook de ravioli, afgedekt, 4 - 6 minuten in de bouillon. Giet af en spoel voorzichtig met koud water zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Hak ondertussen de hazelnoten grof.

Mengen
4

Voeg de ravioli toe aan de saus en roer voorzichtig door.

Ovenschaal vullen
5

Schenk de prei-roomsaus met ravioli in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte Italiaanse kaas en de hazelnoten. Bak 10 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.

Serveren
6

Verdeel de ravioli ovenschotel over diepe borden.