.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
1 piece
Leek
⅓ sachet(s)
Vadouvan
(Contains Mustard)
100 milliliters
Heavy cream
(Contains Milk)
140 g
Ravioli with cauliflower & beurre noisette
10 g
Hazelnuts
25 g
Grated Italian cheese
to taste
Salt and pepper
½ tablespoon
Olive oil
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Halveer de prei in de lengte en snijd in dunne halve ringen.
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en fruit de knoflook en prei 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de vadouvan toe, bak 1 minuut mee. Blus af met de slagroom en laat, afgedekt 8 - 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de ravioli, afgedekt, 4 - 6 minuten in de bouillon. Giet af en spoel voorzichtig met koud water zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Hak ondertussen de hazelnoten grof.
Voeg de ravioli toe aan de saus en roer voorzichtig door.
Schenk de prei-roomsaus met ravioli in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte Italiaanse kaas en de hazelnoten. Bak 10 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.
Verdeel de ravioli ovenschotel over diepe borden.