Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
3 piece
Garlic
½ piece
Leek
⅓ piece
Courgette
⅓ sachet(s)
Vadouvan
(Contains Mustard)
100 milliliters
Heavy cream
(Contains Milk)
140 g
Ravioli with cauliflower & beurre noisette
10 g
Hazelnuts
25 g
Grated Italian cheese
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
¼ piece
Low sodium vegetable stock cube
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Halveer de prei in de lengte en snijd in dunne halve ringen. Snijd de courgette in blokjes van 2 - 3 cm. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en bak de knoflook, courgette en prei 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de vadouvan toe, bak 1 minuut mee. Blus af met de slagroom en laat, afgedekt 8 - 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.
Kook de ravioli, afgedekt, 4 - 6 minuten in de bouillon. Giet af en spoel voorzichtig met koud water zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Hak ondertussen de hazelnoten grof. Voeg de ravioli toe aan de saus en roer voorzichtig door. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de roomsaus met ravioli in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte Italiaanse kaas en de hazelnoten. Bak 10 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.
Tip: Voeg de ravioli één voor één toe aan het kokende water om plakken te voorkomen.
Verdeel de ravioli ovenschotel over diepe borden.