Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan
Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan

Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan

met prei, courgette, kaas en hazelnoten

Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?

Tags:
Veggie
Allergens:
Mustard
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time35 minutes
Cooking Time30 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

3 piece

Garlic

½ piece

Leek

⅓ piece

Courgette

⅓ sachet(s)

Vadouvan

(Contains Mustard)

100 milliliters

Heavy cream

(Contains Milk)

140 g

Ravioli with cauliflower & beurre noisette

10 g

Hazelnuts

25 g

Grated Italian cheese

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

Nutrition Values

Calories875 kcal
Energy (kJ)3662 kJ
Fat57 g
Saturated Fat29 g
Carbohydrate59 g
Sugar13 g
Dietary Fiber5.6 g
Protein28 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Oven Dish

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Halveer de prei in de lengte en snijd in dunne halve ringen. Snijd de courgette in blokjes van 2 - 3 cm. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven.

Saus maken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en bak de knoflook, courgette en prei 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de vadouvan toe, bak 1 minuut mee. Blus af met de slagroom en laat, afgedekt 8 - 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

Ravioli koken
3

Kook de ravioli, afgedekt, 4 - 6 minuten in de bouillon. Giet af en spoel voorzichtig met koud water zodat ze niet aan elkaar gaan plakken. Hak ondertussen de hazelnoten grof. Voeg de ravioli toe aan de saus en roer voorzichtig door. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de roomsaus met ravioli in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte Italiaanse kaas en de hazelnoten. Bak 10 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.

Tip: Voeg de ravioli één voor één toe aan het kokende water om plakken te voorkomen.

Serveren
4

Verdeel de ravioli ovenschotel over diepe borden.