Romige pasta pesto met groente en kruidenroomkaas
Romige pasta pesto met groente en kruidenroomkaas

Romige pasta pesto met groente en kruidenroomkaas

Snel en romig, dat is dit gerecht. Even de caserecce koken, groen-ten bakken en samenvoegen met de kruidenroomkaas en pesto. De roomkaas is speciaal gekruid met bieslook, peterselie en knoflook. De pesto maakt deze pasta helemaal af!

Allergens:
Gluten
Milk
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time25 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

90 g

Volkoren casarecce

(Contains Gluten)

1 unit

Knoflookteen

200 g

Groentemix

(May be present Celery)

25 g

Kruidenroomkaas

(Contains Milk)

25 g

Groene pesto

(Contains Milk, Tree nuts)

Not included in your delivery

1 tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)0 kJ
Calories659 kcal
Fat32 g
Saturated Fat7.8 g
Carbohydrate71 g
Sugar11.7 g
Dietary Fiber10 g
Protein17 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid

Cooking Steps

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de caserecce en kook de caserecce, afgedekt, 10 - 12 minuten. Giet daarna af en houd een klein beetje kookvocht apart.

2

Snijd of pers de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de knoflook en groentemix al roerende 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg 25 ml kookvocht van de caserecce per persoon toe en bak, afgedekt, 10 - 12 minuten. Schep tussendoor regelmatig om.

3

Voeg ondertussen de kruidenroomkaas en de helft van de pesto toe aan de, afgegoten caserecce. Voeg zodra de groenten gaar zijn de romige pasta toe aan de groenten en verhit nog 1 minuut. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de overige pesto.