Ragù bianco is een Italiaanse saus met vlees of gevogelte, die je lang laat pruttelen. Bekender nog dan ragù bianco is de rode variant: ragù alla bolognese.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Courgette
70 g
Mushrooms
90 g
Wholegrain penne
(Contains Wheat May be present Mustard, Soy, Lupin, Egg)
½ piece
Onion
100 g
Beef mince with Italian seasoning
(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)
25 g
Grated Gouda
(Contains Milk)
25 g
Cooking cream
(Contains Milk)
½ sachet(s)
Italian seasoning
1 tablespoon
White wine vinegar
50 milliliters
Low sodium vegetable stock
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Champignons nemen in de koekenpan eerst alle olie op, waardoor het lijkt alsof ze aanbakken. Voeg niet meer olie toe – na enkele minuten laten de champignons het weer los.