In dit recept kruid je de portobello met BBQ rub en sojasaus. Dit geeft het gerecht extra veel smaak!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Garlic
75 g
Spinach
(May be present Celery)
¼ sachet(s)
BBQ spice rub
80 g
Fresh rigatoni
(Contains Egg, Wheat)
20 g
Tomato tapenade
(Contains Sulphites May be present Celery)
80 g
Portobello mushroom
½ piece
Onion
5 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
50 g
Organic crème fraîche
(Contains Milk)
½ tablespoon
Olive oil
0.13 piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: Wil je snel klaar zijn? Gebruik dan een waterkoker om het water te koken.
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en serveer apart. Wie wil kan eventueel naar smaak een beetje toevoegen.
Weetje: Paddenstoelen, waaronder portobello's, zijn rijk aan vitamine B2. Deze vitamine houdt je energie op peil en zit vooral in dierlijke producten. Eet je vaak vegetarisch of veganistisch? Kook dan regelmatig met champignons of andere paddenstoelen om een tekort te voorkomen.