Runderlende is een ideaal stuk vlees voor in de oven. Vergeet het vlees niet eerst te laten rusten voor je het aansnijdt - daar wordt het malser van.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Beef tenderloin
250 g
Potatoes
⅓ sachet(s)
Italian seasoning
2 piece
Garlic
1 sprig
Fresh rosemary
75 g
Green beans
1 piece
Carrot
25 g
Bacon lardons
50 g
Peppercorn sauce
(Contains Milk)
25 milliliters
Cooking cream
(Contains Milk)
2 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
Mustard
¼ piece
Low sodium beef stock cube
½ teaspoon
White wine vinegar
to taste
Salt and pepper
Tip: Voor het beste resultaat haal je de runderlende al een halfuur tot een uur voor het koken uit de koelkast. Verwijder de verpakking en dep het vlees droog met keukenpapier.
Tip: Houd je niet zo van rosé vlees? Bak het dan iets langer in de pan en/of laat het wat langer garen in de oven.
Tip: Als je goed naar het vlees kijkt, zie je dat er groeven in zitten. Leg de runderlende zo neer dat de groeven horizontaal lopen en snijd dan verticaal in plakken. Zo verkort je de spiervezels van het vlees en krijg je een malser hapje.