Garnalen, frisse groenten, zoet-zure mangochutney en romige avocado: deze salade heeft het allemaal! Samen vormen ze een gezond en smakelijk geheel - perfect als lunch of tussendoortje.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
180 g
Shrimp
(Contains Crustaceans)
80 g
Mango chutney
(Contains Mustard)
1 piece
Avocado
2 piece
Roma tomato
8 milliliters
Lemon-infused olive oil
10 g
Sunflower seeds
(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)
120 g
Mixed leaves of spinach, arugula & red chard
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Olive oil
2 teaspoon
White wine vinegar
Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de tomaat in blokjes.
Verhit de olijfolie in een grill- of koekenpan op middelhoog vuur en bak de garnalen 1 - 2 minuten per kant. Breng goed op smaak met peper en zout.
Meng in een saladekom de slamix met de tomaat en de olijfolie met citroen. Voeg 2 tl wittewijnazijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden. Leg de garnalen erbovenop en garneer met de mangochutney, avocado en zonnebloempitten.