Salade met garnalen, avocado en mangochutney
Salade met garnalen, avocado en mangochutney

Salade met garnalen, avocado en mangochutney

met tomaat en zonnebloempitten

Garnalen, frisse groenten, zoet-zure mangochutney en romige avocado: deze salade heeft het allemaal! Samen vormen ze een gezond en smakelijk geheel - perfect als lunch of tussendoortje.

Allergens:
Crustaceans
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

180 g

Shrimp

(Contains Crustaceans)

80 g

Mango chutney

(Contains Mustard)

1 piece

Avocado

2 piece

Roma tomato

8 milliliters

Lemon-infused olive oil

10 g

Sunflower seeds

(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

120 g

Mixed leaves of spinach, arugula & red chard

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Olive oil

2 teaspoon

White wine vinegar

Nutrition Values

Calories462 kcal
Energy (kJ)1934 kJ
Fat33.73 g
Saturated Fat6.3 g
Carbohydrate18.99 g
Sugar17.1 g
Dietary Fiber7.33 g
Protein17.77 g
Salt1.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grill or Frying Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de tomaat in blokjes.

2

Verhit de olijfolie in een grill- of koekenpan op middelhoog vuur en bak de garnalen 1 - 2 minuten per kant. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Meng in een saladekom de slamix met de tomaat en de olijfolie met citroen. Voeg 2 tl wittewijnazijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de garnalen erbovenop en garneer met de mangochutney, avocado en zonnebloempitten.