Salade met garnalen, avocado en mangochutney
Salade met garnalen, avocado en mangochutney

Salade met garnalen, avocado en mangochutney

met tomaat en zonnebloempitten

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Garnalen, frisse groenten, zoet-zure mangochutney en romige avocado: deze salade heeft het allemaal! Samen vormen ze een gezond en smakelijk geheel - perfect als lunch of tussendoortje.

Tags:
Recipe
Allergens:
Crustaceans
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

160 g

Shrimp

(Contains Crustaceans)

80 g

Mango chutney

(Contains Mustard)

1 piece

Avocado

2 piece

Tomato

120 g

Arugula & lamb's lettuce

20 g

Sunflower seeds

(May be present Sesame, Peanuts, Tree nuts)

Not included in your delivery

2 teaspoon

White wine vinegar

1.5 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)1725 kJ
Calories412 kcal
Fat28 g
Saturated Fat3.5 g
Carbohydrate19.6 g
Sugar15.3 g
Dietary Fiber5.8 g
Protein17.3 g
Salt0.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Grill or Frying Pan
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken. Snijd de tomaat in blokjes.

2

Verhit 1 el olijfolie in een grill- of koekenpan op middelhoog vuur en bak de garnalen 1 - 2 minuten per kant. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Meng in een saladekom de slamix met de tomaat en 1/2 el olijfolie. Voeg 2 tl wittewijnazijn toe en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over de borden. Leg de garnalen erbovenop en garneer met de mangochutney, avocado en zonnebloempitten.