Extra Caprese Salad
Extra Caprese Salad

Extra Caprese Salad

Bijgerecht | met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette

Enjoy an extra serving of salad with tomato, mozzarella and basil with your meal.

Allergens:
Milk
Sulphites

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

15 milliliters

Basil crème

10 g

Fresh basil

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

90 g

Arugula & lamb's lettuce

2 piece

Tomato

Nutrition Values

Energy (kJ)1004 kJ
Calories240 kcal
Fat17.2 g
Saturated Fat8.3 g
Carbohydrate6.7 g
Sugar5 g
Dietary Fiber2.2 g
Protein14.3 g
Salt0.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.

2

Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de buffelmozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.