Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra
Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Bijgerecht | met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Allergens:
Sulphites
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

90 g

Arugula & lamb's lettuce

15 milliliters

Basil crème

10 g

Fresh basil

8 milliliters

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

1 piece

Beef tomato

Nutrition Values

Energy (kJ)986 kJ
Calories236 kcal
Fat17.2 g
Saturated Fat8.3 g
Carbohydrate5.5 g
Sugar4.2 g
Dietary Fiber2 g
Protein13.8 g
Salt0.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.

2

Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de mozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.