Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
90 g
Arugula & lamb's lettuce
1 bulb(s)
Buffalo mozzarella
(Contains Milk)
1 piece
Beef tomato
10 g
Fresh basil
(May be present Celery)
8 milliliters
Crema di balsamico
(Contains Sulphites)
15 milliliters
Basil crème
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
1 teaspoon
Balsamic vinegar
Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.
Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de buffelmozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.