Schelvis in romige champignonmarinade
Schelvis in romige champignonmarinade

Schelvis in romige champignonmarinade

met snelkookrijst en broccoli

Schelvis is het hoofdingrediënt van welk bekende streetfoodgerecht? (Het juiste antwoord is: Fish & chips)

Allergens:
Milk
Fish

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

85 g

Snelkook zilvervliesrijst

35 g

Gesneden ui

50 g

Broccoliroosjes

125 g

Champignons

115 g

Schelvis met romige champignonmarinade

(Contains Milk, Fish)

Not included in your delivery

100 milliliters

Visbouillon

½ tablespoon

Olijfolie

1 tablespoon

Roomboter

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2820 kJ
Calories674 kcal
Fat30 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate68 g
Sugar3 g
Dietary Fiber7 g
Protein30 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook voor de rijst.Kook de rijst 10 minuten in een pan met deksel.Bereid de bouillon.Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel.

Bakken
2

Bak de gesneden ui en broccoli 3 minuten.Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Voeg de champignons en de visbouillon toe aan de hapjespan.Kook, afgedekt, 5 minuten op hoog vuur.

Schelvis stoven
3

Voeg de schelvis met marinade en 1 el roomboter per persoon toe aan de hapjespan. Stoof, afgedekt, 3 minuten.Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de rijst over de borden en schep de schelvis, groenten en saus eroverheen.