De spitskool zit al gesneden in je box. Hierdoor zet je gemakkelijk een lekkere maaltijd op tafel.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 piece
Pork Wiener schnitzel
(Contains Barley, Egg, Wheat May be present Soy, Mustard)
75 g
Jasmine rice
1 piece
Garlic
100 g
Chopped sweetheart cabbage
1 piece
Carrot
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ bunch
Scallions
1 teaspoon
Fresh ginger
180 milliliters
Low sodium vegetable stock
1 tablespoon
[Plant-based] butter
½ tablespoon
Olive oil
½ tablespoon
Sugar
1 tablespoon
White wine vinegar
1.5 tablespoon
[Plant-based] mayonnaise
to taste
Salt and pepper
Tip: Snijd de voorgesneden spitskool eventueel nóg fijner voor je hem aan de kom toevoegt.
Tip 1: Kookt de rijst snel droog? Voeg dan extra water toe.
Tip 2: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle rijst, maar gebruik 2/3. De overige rijst kun je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.
Tip: Wees niet te zuinig met de roomboter, anders komt de paneerlaag van de schnitzel los tijdens het bakken.
Weetje: Wist je dat spitskool rijk is aan calcium, ijzer en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en tanden én gezonde spieren.