Singaporese noedel salade met kabeljauw

Singaporese noedel salade met kabeljauw

met honing-tamarinde glaze

Allergens:
Wheat
Fish
Sesame
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

100 g

Fresh udon noodles

(Contains Wheat)

1 piece

Cod fillet

(Contains Fish)

10 g

Garlic-ginger-chili mix

5 milliliters

Sesame oil

(Contains Sesame)

1 sachet(s)

Sweet chili sauce

⅓ sachet(s)

Yellow curry spices

5 milliliters

Fish sauce

(Contains Fish)

½ piece

[Persian] cucumber

50 g

Rainbow slaw mix

5 g

Fresh coriander

(May be present Celery)

10 g

Salted peanuts

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

15 g

Tamarind sauce

½ tablespoon

Honey

Not included in your delivery

½ tablespoon

Sunflower oil

to taste

Salt and pepper

½ teaspoon

White wine vinegar

½ tablespoon

Olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)2188 kJ
Calories523 kcal
Fat24.1 g
Saturated Fat3.2 g
Carbohydrate44.5 g
Sugar11.5 g
Dietary Fiber4.5 g
Protein30.6 g
Salt2.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Salad Bowl
Small Bowl
Tall-Sided Pan
Wok

Cooking Steps

1

Halveer de komkommer in de lengte en snijd in plakken. Snijd de koriander fijn (zie Tip). Meng de komkommer, witte kool, rode kool, wortel en koriander in een saladekom.




Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.

2

Meng in een kleine kom per persoon: 1 tl gele currykruiden en 1/2 el heet water en roer goed. Voeg de sesamolie, zoet-pittige chilisaus, vissaus en per persoon 1/2 tl wittewijnazijn toe.

3

Meng de honing met de tamarinde in een andere kleine kom. Besmeer de bovenkant van de kabeljauw met de honing-tamarinde glaze. @P1: Graag bij 1 vis zo doen, zie volgende stap

4

Verhit 1/2 el olijfolie in een koekenpan op middelhoog, bak de kabeljauw 1 - 2 minuten per kant. Breng op smaak met peper en zout.


@P1: Kan je 1 visje bakken zoals hierboven beschreven met de glaze op gesmeerd en die andere bakken ene zijde en andere zijde en dan na bakken glaze er op smeren? :)

5

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook, gember en rode peper 1 minuut. Voeg de udonnoedels en 1/3 van de dressing toe en verhit nog 2 - 3 minuten. Hak ondertussen de pinda's grof.

6

Voeg de udonnoedels toe aan de saladekom. Meng door elkaar en verdeel over de borden. Serveer de kabeljauwfilet er op. Garneer met de pinda's. Voeg de overige dressing naar smaak toe.