Smoothie met mango en spinazie

Smoothie met mango en spinazie

met Griekse yoghurt en zonnebloempitten

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

2 piece

Banana

50 g

Spinach

250 g

Organic Greek yogurt

(Contains Milk)

½ piece

Mango

25 g

Sunflower seeds

Nutrition Values

Energy (kJ)1346 kJ
Calories322 kcal
Fat13.4 g
Saturated Fat7.9 g
Carbohydrate38.4 g
Sugar32.2 g
Dietary Fiber4.3 g
Protein8.2 g
Salt0.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

High-Sided Bowl
Stick Blender

Cooking Steps

1

Pel de banaan en snijd in stukken. Schil de mango en snijd het vruchtvlees klein. Voeg de spinazie, banaan, mango en Griekse yoghurt toe aan een hoge kom. Pureer tot een dikke smoothie met een staafmixen (zie Tip).

Tip: Heb je een blender in huis? Gebruik deze dan om alles in the mixen.

2

Verdeel de smoothie over kommen. Garneer met de zonnebloempitten.