Snelle pasta met vegetarisch gehackt en Mexicaanse kruiden
Snelle pasta met vegetarisch gehackt en Mexicaanse kruiden

Snelle pasta met vegetarisch gehackt en Mexicaanse kruiden

met paprika en zure room

In de Mexicaanse kruidenmix zit gedroogde chili, jalapeño en gerookte paprika - zo geef je een originele twist aan dit pastagerecht.

Met het kruidige vegan Rul Gehackt van De Vegetarische Slager geef je een malse structuur aan deze snelle pasta. Iconisch en minstens zo veelzijdig als de dierlijke variant!

Allergens:
Barley
Gluten
Soy
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

100 g

De Vegetarische Slager Rul Gehackt

(Contains Barley, Gluten, Soy May be present Milk, Celery, Mustard)

½ sachet(s)

Mexicaanse kruiden

¼ unit

Ui

½ unit

Knoflookteen

½ unit

Paprika

90 g

Penne

(Contains Gluten May be present Egg, Soy, Lupin, Mustard)

100 g

Passata

25 g

Geraspte belegen kaas

(Contains Milk)

25 g

Biologische zure room

(Contains Milk)

70 g

Maïs in blik

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3118 kJ
Calories745 kcal
Fat19 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate89 g
Sugar19 g
Dietary Fiber15 g
Protein46 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Colander

Cooking Steps

Snijden
1

Breng ruim water met een snuf zout aan de kook in een pan met deksel voor de penne. Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Voeg De Vegetarische Slager Rul Gehackt en 1/2 zakje Mexicaanse kruiden per persoon toe en bak 4 - 5 minuten. Haal het De Vegetarische Slager Rul Gehackt uit de pan en bewaar apart. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paprika in blokjes.

Saus maken
2

Kook de penne, afgedekt, in 10 - 12 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen. Verhit de hapjespan opnieuw op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en ui 1 - 2 minuten. Voeg de paprika en passata toe en bak, afgedekt, 6 - 8 minuten.

Mengen
3

Laat de mais uitlekken in een vergiet en weeg af. Voeg de gekookte penne, het gebakken De Vegetarische Slager Rul Gehackt, de mais en de helft van de geraspte belegen kaas toe aan de hapjespan. Meng goed door en breng op smaak met peper en zout. Verwarm het geheel nog 2 - 3 minuten.

Serveren
4

Verdeel de pasta over de borden en schep er 1 lepel zure room bovenop. Garneer met de overige geraspte kaas.