Net niet alle kokosmelk gebruikt? Giet het restje uit in een ijsklontjesvorm en vries het in - zo doseer je makkelijk voor de volgende keer.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Wheat)
1 piece
Egg
(Contains Egg)
½ sachet(s)
Green curry spices
200 g
Vegetable mix
(Contains Soy May be present Celery)
20 g
Pre-cut onion & garlic
125 milliliters
Coconut milk
3 g
Fresh coriander
½ sachet(s)
Javanese wok paste
(Contains Wheat, Sesame, Soy)
250 milliliters
Low sodium vegetable stock
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Tip : Let jij op je zoutinname? Bereid dan 150 ml bouillon per persoon en dat vul aan met 100 ml kokend water per persoon.
Tip: Houd je van een zachtgekookt ei? Kook het ei dan 6 minuten. Wil je een hardgekookt ei? Kook het ei dan 10 minuten.
Weetje: Naast vette vis is ei een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Een vitamine waar we gemiddeld te weinig van binnenkrijgen, helemaal doordat we tegenwoordig veel binnen werken.
Tip: Houd je van een pittige soep? Voeg dan een lepeltje sambal toe.