Vandaag snelle ramen op het menu! Je brengt deze Japanse noedelsoep op smaak met gomasio - een Japanse smaakmaker van gemalen sesamzaadjes en een snuf zout.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 teaspoon
Fresh ginger
65 g
Mushrooms
1 piece
Garlic
⅓ bunch
Scallions
½ sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
1 piece
Egg
(Contains Egg)
50 g
Mie noodles
(Contains Wheat)
½ piece
Pak choi
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
½ piece
Carrot
15 g
White miso paste
(Contains Soy, Wheat)
1 tablespoon
Sunflower oil
1 teaspoon
[Plant-based] butter
400 milliliters
Low sodium vegetable stock
Tip: Let je op je zoutinname? Gebruik dan een natriumarm bouillonblokje.
Tip: Houd je van een zachtgekookt ei? Kook het ei dan 6 minuten. Heb je liever een hardgekookt ei? Kook het ei dan 10 minuten.
Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.