Snelle viscurry
Snelle viscurry

Snelle viscurry

met wortel, rode paprika en Chinese kool

Er zijn geen wijzigingen in de stappen en ingrediënten van dit recept ten opzichte van de informatie in jouw box.

Tags:
Eat Me First
Allergens:
Fish
Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

milliliters

Coconut milk

75 g

Quick-cook brown rice

200 g

Vegetable mix with cabbage

1 piece

Pollock

(Contains Fish)

g

Fresh flat leaf parsley & coriander

(May be present Celery)

10 g

Chopped cashews

(Contains Cashews May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

piece

Lime

g

Ginger paste

piece

Garlic

sachet(s)

Green curry spices

10 milliliters

Fish sauce

(Contains Fish)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

½ tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)2916 kJ
Calories697 kcal
Fat30 g
Saturated Fat15.7 g
Carbohydrate74.2 g
Sugar10.5 g
Dietary Fiber10 g
Protein31 g
Salt3.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de rijst en kook de rijst 10 minuten. Giet hierna af en laat uitstomen zonder deksel.Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur.

Groenten bereiden
2

Bak de groentemix 3 - 4 minuten aan.Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut.Voeg de kokosmelk toe en breng op smaak met peper en zout. Meng goed door en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken met de deksel op de pan.Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum en snijd ze fijn.

Vis toevoegen
3

Snijd de koolvis in de lengte doormidden en snijd in stukken van maximaal 1 cm. Breng op smaak met peper en zout.Roer de koolvis door de curry en verhit nog 1 minuut, of totdat de vis gaar is.

Serveren
4

Verdeel de rijst over de borden en schep de curry hierop.Garneer met het Thaise basilicum.