Spaghetti met verse tomatensaus, salamiblokjes en peterselie
Spaghetti met verse tomatensaus, salamiblokjes en peterselie

Spaghetti met verse tomatensaus, salamiblokjes en peterselie

Bij de volkoren spaghetti maak je zelf een verse pastasaus van tomaat. De geurige salami geeft deze pasta een intense smaak. De gele paprika zorgt niet enkel voor kleur maar ook voor een zoete toets. Afwerken doe je met verse peterselie.

Allergens:
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Ui

1 unit

Knoflookteen

3 unit

Tomaat

½ unit

Gele paprika

70 g

Salamiblokjes

90 g

Volkoren spaghetti

(Contains Gluten)

2 sprig

Verse bladpeterselie

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories659 kcal
Energy (kJ)2757 kJ
Fat29 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate67 g
Sugar0 g
Dietary Fiber11 g
Protein24 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Casserole with Lid
Wok with Lid

Cooking Steps

Snijd de paprika klein.
1

Kook 250 ml water per persoon in een pan met deksel voor de spaghetti. Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de paprika klein.

Voeg de zwarte balsamicoazijn toe.
2

Verhit een wok of hapjespan met deksel zonder olie en bak de salami 7 minuten op middellaag vuur. Voeg na 4 minuten de knoflook en ui toe en bak mee. Voeg daarna de tomaat, paprika, zwarte balsamicoazijn en 10 ml water per persoon toe. Kook 5 minuten afgedekt op laag vuur en daarna nog eens 5 minuten zonder deksel. Breng op smaak met peper en zout.

Voeg de spaghetti toe aan de saus.
3

Kook ondertussen de spaghetti, afgedekt, 10 – 12 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en voeg de spaghetti toe aan het salamimengsel. Verhit nog 1 minuut.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
4

Snijd de peterselie grof. Verdeel de spaghetti over de borden en bestrooi met de peterselie. Breng eventueel op smaak met extra vierge olijfolie.