Spinazie-fetapastei met een salade van avocado en tomaat
Spinazie-fetapastei met een salade van avocado en tomaat

Spinazie-fetapastei met een salade van avocado en tomaat

Een ambachtelijke pastei die je afbakt in de oven

Wij hebben samen met Pom-pie een heerlijke pastei, gevuld met spinazie en Griekse feta, voor jullie geselecteerd. Pom-Pie maakt deze pasteien, in het buitenland vaak pie genoemd, op ambachtelijke wijze en de pastei is rijkgevuld met hoogwaardige ingrediënten. Je hoeft deze pastei alleen nog af te bakken: gemakkelijker kan niet!

Allergens:
Gluten
Egg
Milk
Lupine

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Spinazie-fetapastei

(Contains Gluten, Egg, Milk, Lupine)

10 g

Pompoenpitten

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

⅓ unit

Sjalot

1 unit

Tomaat

⅓ unit

Avocado

40 g

Veldsla

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 tablespoon

Extra vierge olijfolie

1 teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories645 kcal
Energy (kJ)2699 kJ
Fat50 g
Saturated Fat16 g
Carbohydrate36 g
Sugar0 g
Dietary Fiber6 g
Protein8 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove
Tall-Sided Pan
Bowl
Plate

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Bak de spinazie-fetapastei, inclusief folie, 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Rooster de pompoenpitten
3

Verhit ondertussen een koekenpan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten, zonder olie, 2 minuten.

4

Snipper de sjalot. Verhit de olijfolie in de koekenpan en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur.

Snijd de avocado in blokjes
5

Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in blokjes en lepel deze uit de schil. Voeg de sjalot, tomaat, avocado en veldsla toe aan een saladekom.

Meng de dressing
6

Maak een dressing van de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, peper en zout. Voeg de dressing toe aan de saladekom.

Serveer de maaltijd, eet smakelijk!
7

Serveer de spinazie-fetapastei met de salade. Garneer met de pompoenpitten.