Wij hebben samen met Pom-pie een heerlijke pastei, gevuld met spinazie en Griekse feta, voor jullie geselecteerd. Pom-Pie maakt deze pasteien, in het buitenland vaak pie genoemd, op ambachtelijke wijze en de pastei is rijkgevuld met hoogwaardige ingrediënten. Je hoeft deze pastei alleen nog af te bakken: gemakkelijker kan niet!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Spinazie-fetapastei
(Contains Gluten, Egg, Milk, Lupine)
10 g
Pompoenpitten
(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)
⅓ unit
Sjalot
1 unit
Tomaat
⅓ unit
Avocado
40 g
Veldsla
½ tablespoon
Olijfolie
1 tablespoon
Extra vierge olijfolie
1 teaspoon
Zwarte balsamicoazijn
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak de spinazie-fetapastei, inclusief folie, 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Verhit ondertussen een koekenpan op hoog vuur en rooster de pompoenpitten, zonder olie, 2 minuten.
Snipper de sjalot. Verhit de olijfolie in de koekenpan en fruit de sjalot 2 minuten op laag vuur.
Snijd de tomaat in blokjes. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in blokjes en lepel deze uit de schil. Voeg de sjalot, tomaat, avocado en veldsla toe aan een saladekom.
Maak een dressing van de extra vierge olijfolie, zwarte balsamicoazijn, peper en zout. Voeg de dressing toe aan de saladekom.
Serveer de spinazie-fetapastei met de salade. Garneer met de pompoenpitten.