Vanavond staat er een steak op het menu. Je serveert hem met de zwartepepersaus in je box.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
50 g
Peppercorn sauce
(Contains Milk)
200 g
Pre-cooked halved baby potatoes [skin-on]
1 piece
Marinated steak
(Contains Celery May be present Egg, Gluten, Milk, Mustard, Sesame, Soy)
30 g
Arugula & lamb's lettuce
½ piece
Onion
¼ sachet(s)
Mexican-style spices
½ piece
[Persian] cucumber
5 g
Pumpkin seeds
(May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1 teaspoon
White wine vinegar
1 teaspoon
Extra virgin olive oil
½ tablespoon
Sunflower oil
to taste
Salt and pepper
Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Bak de steak dan in een tweede koekenpan.
Tip: Heb je meer tijd? Rooster dan de pompoenpitten. Verhit een koekenpan zonder olie op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen.
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!