Steak sandwich with cheddar and mayo
Steak sandwich with cheddar and mayo

Steak sandwich with cheddar and mayo

met worcestershire saus, mayonaise en rode puntpaprika

Biefstuk op een broodje is het ultieme comfort food! Met gesmolten cheddar en worcestershire sauce heb je deze steak sandwich in no-time op tafel.

Allergens:
Mustard
Soy
Barley
Egg

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

White demi-baguette

2 piece

Rump steak

1 piece

Romano pepper

50 g

Grated cheddar

15 milliliters

Worcestershire sauce

(Contains Mustard, Soy, Barley)

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Sunflower oil

Nutrition Values

Energy (kJ)2674 kJ
Calories639 kcal
Fat35.1 g
Saturated Fat7.5 g
Carbohydrate60.5 g
Sugar4.3 g
Dietary Fiber4.9 g
Protein17.6 g
Salt2.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Fryingpan with lid
Aluminum Foil
Paper Towel

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Halveer de rode puntpaprika, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne repen.

2

Verhit 1/2 el zonnebloemolie in koekenpan en roerbak de rode puntpaprika 4 - 5 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Bak de demi-baguette 6 - 8 minuten in de oven.

3

Verhit 1/2 el olijfolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Dep de biefstuk droog met keukenpapier wrijf in met peper en zout. Laat de olie goed heet worden, leg dan de biefstuk in de pan en bak 1 - 3 minuten per kant (zie Tip). Blus af met de worcestershire sauce. Voeg de laatste 2 minuten de geraspte cheddar toe en dek de pan af zodat de kaas smelt. Haal de biefstuk daarna uit de pan en laat rusten onder aluminiumfolie.

Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.

4

Snijd de biefstuk, tegen de draad in, in dunne plakken. Halveer de baguette en besmeer beide kanten met de mayonaise. Beleg de baguette met de biefstuk en rode puntpaprika.