Dit recept is geïnspireerd op de Italiaanse pasta carbonara. Met tagliatelle, parmigiano reggiano en kookroom. Door de warmte van de pasta garen de eieren vanzelf en vormen ze een zijdezachte saus.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spekreepjes
75 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
125 gram
Verse tagliatelle
(Bevat Eieren, Tarwe)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Ei is een van de weinige ingrediënten bomvol vitamine D. Deze vitamine krijgen we gemiddeld te weinig binnen, terwijl we het hard nodig hebben voor de opname van calcium. Naast ei, is ook vette vis rijk aan vitamine D.